Po atnaujinimo duris atveria Vilniaus Viršuliškių „Antėja“ padalinys - "Antėja laboratorija"

Po atnaujinimo duris atveria Vilniaus Viršuliškių „Antėja“ padalinys

Jūsų sveikata ir komfortas – tai mūsų kasdienė užduotis. Todėl siekiame teikti tik aukščiausios kokybės paslaugas, jas nuolat atnaujiname atsižvelgdami į mūsų šalies ir užsienio standartus. Vieną pirmųjų „Antėja“ klinikų Vilniuje, atidarėme adresu Viršuliškių g. 65A, tad atėjus laikui buvo priimtas sprendimas padalinį atnaujinti, jog užtikrintume pacientų bei medicinos specialistų patogumą. 

Šis padalinys įsikūręs strategiškai patogioje sostinės vietoje. Jį lengvai pasieks ne tik Viršuliškių, bet ir Justiniškių, Pašilaičių, Karoliniškių bei Pilaitės mikrorajonų gyventojai. Viršuliškių g. 65A dirbs šeimos gydytojai prie kurių galėsite prisirašyti ir gauti visas nemokamas šeimos medicinos paslaugas, finansuojamas ligonių kasos. Čia, kaip ir kituose padaliniuose, jūsų ir jūsų šeimos sveikata pasirūpins įvairių sričių medicinos profesionalai, galėsite atlikti visus „Antėja“ tiekiamus kraujo bei kitus tyrimus, na ir žinoma pasiskiepyti.

Visų, norinčių pasinaudoti klinikos teikiamomis paslaugomis, lauksime kiekvieną darbo dieną nuo 7 val. ryto iki 19 val. Registruokitės savitarnos sistemoje www.anteja.lt, bendruoju klientų aptarnavimo centro telefonu – 8 700 55 511 arba el. paštu pagalba@anteja.lt. Mūsų komanda su nekantrumu laukia Jūsų vizito! 
 

Visos naujienos