Vilniuje atidarytas trečiasis medicinos centras Kareivių g. 9 - "Antėja laboratorija"

Vilniuje atidarytas trečiasis medicinos centras Kareivių g. 9

Prieš atidarant šį „Antėja laboratorija“ medicinos centrą Vilniuje, turėjome jų du. Šis centras bus didžiausias ir moderniausias „Antėja laboratorija“ medicinos centras, įsikūręs Vilniuje. Mums svarbu suteikti klientui lanksčią medicininę pagalbą, todėl sukūrėme tokią sistemą, kad prisirašę klientai paslaugomis gali naudotis bet kuriame mūsų medicinos centre visoje Lietuvoje.

Šiame medicinos centre bus teikiamos ambulatorinės paslaugos, išrašomos įvairios pažymos, taip pat atliekamos ir sveikatos patikros. Jame taip pat bus imami kraujo ir kiti laboratoriniai tyrimai, klientus konsultuos kvalifikuota šeimos gydytojų komanda, taip pat nuolatos plėsime ir savo gydytojų specialistų komandą. Šiuo metu šiame medicinos centre konsultuoja gydytojas urologas.

Teikiant didelį dėmesį klientui, „Antėja laboratorija” medicinos centre yra teikiamos visos TLK finansuojamos nemokamos šeimos gydytojo medicinos paslaugos, o visi klientai, prisirašę prie medicinos centro, gauna 20 proc. nuolaidą TLK nefinansuojamiems kraujo tyrimams.

Įkuriant naująjį centrą, mums buvo svarbu, kad mūsų pacientas gautų pagalbą 360. Tai reiškia, kad visa šeima galėtų rūpintis vienas šeimos gydytojas. Tokia praktika yra labai svarbi norint klientu pasirūpinti visapusiškai. Tai padeda sekti visos šeimos ligos istoriją ir lengviau rasti priežastį dėl tam tikrų sveikatos sutrikimų. Mums yra itin svarbu, kad visos priežastys būtų randamos remiantis tik modernios diagnostikos tyrimais, kurie padeda rasti tikslią diagnozę ir paskirti tinkamą gydymą. Pabrėžiame, kad atlikus kraujo tyrimus, Jūs atsakymus galite matyti mūsų savitarnos portale, o Jūsų šeimos gydytojas su Jumis susisieks telefonu arba gyvai, ir tinkamai interpretuos Jūsų gautus tyrimų rezultatus.

Naujojo medicinos centro atidarymo proga paruošėme Jums DOVANĄ – iki 2018 m. gruodžio 31 dienos visi pacientai, prisirašę prie šio medicinos centro, galės pasidaryti nemokamą geležies tyrimą!

 

UAB „Diagnostikos laboratorija“
generalinis direktorius Vidas Gedutis

Visos naujienos