Lorem ipsum straipsnis - "Antėja laboratorija"

Expo Aukštaitija 2013 rūpinasi panevėžiečių sveikata

Parodoje „ Expo Aukštaitija 2013 “ rugsėjo 27 – 29 dienomis Medicinos diagnostikos ir laboratorinių tyrimų asciacijos stende buvo matuojamas gliukozės (cukraus) kiekis kraujyje, kūno masės indeksas, riebalų ir raumenų santykis. Taip pat medikai norintiems nustatė rekomenduojamą dienos kalorijų poreikį, suteikė konsultacijas dėl nutukimo rizikos sukeliamų širdies ir kraujagyslių ligų, konsultavo dėl kitų tyrimų.

Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų “Cido” arenoje organizuota paroda atrodė vykusi – parodė tikrąjį regiono smulkaus verslo potencialą. Neabejoju, kad panevėžyje verslas gyvybingas. O man ne tik kaip verslo žurnalistui, bet ir kaip asociacijos vadovui smagu, kad verslininkai nepamiršo medikų ir kartu padėjo rūpintis panevėžiečių sveikata.

Jau per pirmąją parodos dieną cukraus kiekį kraujyje pasimatavo daugiau kaip šimtas panevėžiečių, dar keli šimtai galėjo sužinoti rekomenduojamą kalorijų kiekį. Neabejoju, tyrimų rezultatai ne vieną privertė pamąstyti apie savo sveiktą ir sveiką gyvenseną.

Nemokamus tyrimus parodos „Expo Aukštaitija 2013“ lankytojams suteikė medicininių tyrimų laboratorija„Antėja“ ir bendrovė „Mediq Lietuva“. Dėkojam Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmams už galimybę dalyvauti parodoje.

Visos naujienos