EUROIMMUN Maisto alergenai - "Antėja laboratorija"
EUROIMMUN Maisto alergenai

EUROIMMUN Maisto alergenai

67.00€
EUROIMMUN Maisto alergenai

Skaičiuoklė perkantiems išsimokėtinai

EUROIMMUN Maisto alergenų tyrimų metu ieškoma neįprastos organizmo reakcijos į dažniausiai pasitaikančius maisto alergenus.

Eil. Nr. 43 specifiniai IgE prieš 51 Tarptautinis kodas
1. Karvės pienas (apdorotas itin aukšta temperatūra) f169
2. Kazeinas (pieno baltymas) f78
3. Gliutenas f79
4. Sezamo sėklos f10
5. Lazdyno riešutai f17
6. Pistacijos riešutai f144
7. Saulėgrąžų sėklos u87
8. Moliūgų sėklos f222
9. Apelsinai f33
10. Braškės f44
11. Bananai f92
12. Kiviai f84
13. Šilkmedžio vaisiai (uogos) f146
14. Figos f328
15. Pomidorai f25
16. Morkos f31
17. Persikai f95
18. Vyšnios f97
19. Alyvuogės f122
20. Šparaginės pupelės f132
21. Žuvies mišinys (menkė, silkė, skumbrė, plekšnė) fs14 (f3, f21, f206, f254)
22. Kiautuotojų vėžiagyvių mišinys (dygliuotasis omaras, austrės, moliuskai) fs10 (f71, f177, f324)
23. Mėsos mišinys (jautiena, aviena/ ėriena) fs43, (f27, f88)
24. Kokosas f36
25. Špinatai f38
26. Agurkai f244
27. Garstyčios f89
28. Imbieras f240
29. Krabai f23
30. Karvės pienas f2
31. Kiaušinio baltymas f1
32. Kiaušinio trynys f75
33. Kvietiniai miltai f4
34. Ryžiai f9
35. Sojos pupelės f14
36. Žemės riešutai f13
37. Obuoliai f49
38. Svogūnai f48
39. Vištiena f83
40. CCD žymuo  CCD
41. Jogurtas f360
42. Mėlynosios vynuogės f50
43. Bulvės f35

 

Eil. Nr. 20 specifiniai IgE prieš 20 (II) Tarptautinis kodas
1. Kiaušinio trynys f75
2. Karvės pienas f2
3. Kvietiniai miltai f4
4. Ryžiai f9
5. Sojos pupelės f14
6. Žemės riešutai f13
7. Obuoliai f49
8. Bulvės f35
9. Svogūnai f48
10. Vištiena f83
11. Kokosas f36
12. Špinatai f38
13. Agurkai f244
14. Garstyčios f89
15. Imbieras f240
16. Krabai f23
17. Krevetės f24
18. CCD žymuo

CCD

19. Jogurtas f360
20. Mėlynosios vynuogės f50
21. Kiaušinio baltymas f1
 
Eil. Nr. 34 specifiniai IgE prieš 41 Tarptautinis kodas
1. Kiaušinio baltymas f1
2. Kiaušinio trynys f75
3. Karvės pienas f2
4. Karvės pienas (apdorotas itin aukšta temperatūra) f169
5. Kazeinas f78
6. Kvietiniai miltai f4
7. Gliutenas f79
8. Ryžiai f9
9. Sojos pupelės f14
10. Sezamas f10
11. Žemės riešutai f13
12. Lazdyno riešutai f17
13. Pistacijos f144
14. Saulėgrąžų sėklos u87
15. Moliūgų sėklos f222
16. Apelsinai f33
17. Braškės f44
18. Obuoliai f49
19. Bananai f92
20. Kiviai f84
21. Šilkmedžio vaisiai f146
22. Figos f328
23. Pomidorai f25
24. Morkos f31
25. Bulvės f35
26. Svogūnai f48
27. Persikai f95
28. Vyšnios f97
29. Alyvuogės f122
30. Šparaginės pupelės f132
31. Žuvies mišinys (menkė, silkė, skumbrė, plekšnė) fs74 (f3. f205, f206, f254)
32. Kiautuotųjų vėžiagyvių mišinys f10
33. Mėsos mišinys (jautiena, aviena / ėriena) fs43
34. Vištiena f83