EUROIMMUN Mišrūs alergenai - "Antėja laboratorija"
EUROIMMUN Mišrūs alergenai

EUROIMMUN Mišrūs alergenai

100.00€
EUROIMMUN Mišrūs alergenai

Skaičiuoklė perkantiems išsimokėtinai

EUROIMMUN Mišrių alergenų tyrimų metu ieškoma nenormalios organizmo reakcijos į dažniausiai pasitaikančius alergenus (tiek maisto, tiek įkvepiamuosius). Jei jų randama –diagnozuojama alergija konkrečiai medžiagai ar medžiagoms.

 

 
Eil. Nr. 54 specifiniai IgE prieš 63 Tarptautinis kodas
1. Motiejukas g6
2. Kultūriniai rugiai g12
3. Alksnis t2
4. Beržas t3
5. Lazdynas t4
6. Pelynas (kietis) w6
7. Gyslotis w9
8. Namų dulkių erkės (dermatophagoides pteronyssinus) d1
9. Namų dulkių erkės (dermatophagoides farinae) d2
10. Katės epitelis ir kiti proteinai e1
11. Šuns epitelis e2
12. Arklio epitelis e3
13. Jūrų kiaulytės epitelis e6
14. Triušio epitelis e82
15. Žiurkėno epitelis e84
16. Pelėjūnas (Penicillium notatum) pelėsinis grybas m1
17. Juodgrybis (Cladosporium herbarum) pelėsinis grybas m2
18. Galvenis (Aspergillus fumigatus) pelėsinis grybas m3
19. Sausgrybis (Alternaria alternata) pelėsinis grybas m6
20. Plunksnų mišinys (banguotosios papūgėlės, vištos, kanarėlių, žąsų plunksnos) es4 (e78, e85, e90, e111)
21. Kiaušinio baltymas f1
22. Kiaušinio trynys f75
23. Karvės pienas f2
24. Karvės pienas (apdorotas itin aukšta temperatūra) f169
25. Kazeinas (pieno baltymas) f78
26. Kvietiniai miltai f4
27. Gliutenas f79
28. Ryžiai f9
29. Sojos pupelės f14
30. Sezamo sėklos f10
31. Žemės riešutai f13
32. Lazdyno riešutai f17
33. Pistacijos riešutai f144
34. Saulėgrąžų sėklos u87
35. Moliūgų sėklos f222
36. Apelsinas f33
37. Braškės f44
38. Obuoliai f49
39. Bananai f92
40. Kiviai f84
41. Šilkmedžio uogos f146
42. Figos f328
43. Pomidorai f25
44. Morkos f31
45. Bulvės f35
46. Svogūnai f48
47. Persikai f95
48. Vyšnios f97
49. Alyvuogės f122
50. Šparaginės pupelės f132
51. Žuvies mišinys (menkė, silkė, skumbrė, plekšnė) fs14 (f3, f21, f206, f254)
52. Kiautuotųjų vėžiagyvių mišinys (dygliuotasis omaras, austrės, moliuskas) fs10 (f71, f177, f324)
53. Mėsos mišinys (jautiena, aviena/ėriena) fs43 (f27, f88)
54. Vištiena f83
55. CCD žymuo CCD
 
Eil. Nr. 35 specifiniai IgE prieš 48 Tarptautinis kodas
1. Kietis w6
2. Gyslotis w9
3. Dilgėlė w103
4. Rapsas w203
5. Beržas t3
6. Lazdynas t4
7. Platanas t11
8. Motiejukas g6
9. Javų žiedadulkių mišinys (rugiai, avižos, miežiai, kviečiai) gs21 (g12, g14, g18, g101)
10. Katė e1
11. Šuo e2
12. Arklys e3
13. Karvė e4
14. Triušis e82
15. Plunksnų mišinys (vištos plunksnos, žąsies plunksnos, anties plunksnos) es2 (e85, e111, e86)
16. Namių dulkių mišinys (Dermatophagoides pteronyssinus, Dermatophagoides farinae) ds1 (d1, d2)
17. Pelėsinių grybelių mišinys (Penicillium notatum, Cladosporium herbarum, Aspergillus fumigatus,Alternaria alternate) ms1 (m1, m2, m3, m6)
18. Candida albicans pelėsinis grybelis m5
19. Kiaušinio baltymas, kiaušinio trynys f245
20. Pienas f2
21. Cheddar sūris f81
22. Žemės riešutai f13
23. Sojos pupelės f14
24. Lazdyno riešutai f17
25. Graikiški riešutai f16
26. Kvietiniai miltai f4
27. Žirneliai f12
28. Baltosios pupelės f15
29. Braškės f44
30. Citrusinių vaisių mišinys (greipfrutas, citrina, apelsinas, mandarinas) fs32 (f209, f208, f33. f302)
31. Kiauliena f26
32. Jautiena f27
33. Vištiena f83
34. Obuoliai f49
35. Menkė f3
36. CCD žymuo CCD

 

 

Eil. Nr. 54 specifiniai IgE prieš 60 Tarptautinis kodas
1. Motiejukas g6
2. Kultūriniai rugiai g12
3. Alksnis t2
4. Beržas t3
5. Lazdynas t4
6. Pelynas (kietis) w6
7. Kiaulpienė w8
8. Gyslotis w9
9. Namų dulkių erkės (Dermatophagoides pteronyssinus) d1
10. Namų dulkių erkės (Dermatophagoides farinae) d2
11. Katės epitelis ir kiti proteinai e1
12. Šuns epitelis e2
13. Arklio epitelis e3
14. Jūrų kiaulytės epitelis e6
15. Triušio epitelis e82
16. Žiurkėno epitelis e84
17. Pelėjūnas (Penicillium notatum) pelėsinis grybas m1
18. Juodgrybis (Cladosporium herbarum) pelėsinis grybas m2
19. Galvenis (Aspergillus fumigatus) pelėsinis grybas m3
20. Sausgrybis (Alternaria alternata) pelėsinis grybas m6
21. Kiaušinio baltymas f1
22. Kiaušinio trynys f75
23. Karvės pienas f2
24. Karvės pienas (apdorotas itin aukšta temperatūra) f169
25. Kazeinas (pieno baltymas) f78
26. Kvietiniai miltai f4
27. Gliutenas f79
28. Ryžiai f9
29. Sojos pupelės f14
30. Sezamo sėklos f10
31. Žemės riešutai f13
32. Lazdyno riešutai f17
33. Pistacijos riešutai f144
34. Saulėgrąžų sėklos u87
35. Moliūgų sėklos f222
36. Apelsinas f33
37. Braškės f44
38. Obuoliai f49
39. Bananai f92
40. Kiviai f84
41. Šilkmedžio uogos f146
42. Figos f328
43. Pomidorai f25
44. Morkos f31
45. Bulvės f35
46. Svogūnai f48
47. Persikai f95
48. Vyšnios f97
49. Alyvuogės f122
50. Šparaginės pupelės f132
51. Žuvies mišinys (menkė, silkė, skumbrė, plekšnė) fs14 (f3, f21, f206, f254)
52. Kiautuotųjų vėžiagyvių mišinys (dygliuotasis omaras, austrės, moliuskas) fs10 (f71, f177, f324)
53. Mėsos mišinys (jautiena, aviena/ėriena) fs43 (f27, f88)
54. Vištiena f83
55. CCD žymuo CCD