Plačiausias kraujo tyrimų tinklas Lietuvoje
Tyrimų rezultatai
0
0
EUROIMMUN Mišrūs alergenai

EUROIMMUN Mišrūs alergenai

75.00€
EUROIMMUN Mišrūs alergenai

Skaičiuoklė perkantiems išsimokėtinai

EUROIMMUN Mišrių alergenų tyrimų metu ieškoma nenormalios organizmo reakcijos į dažniausiai pasitaikančius alergenus (tiek maisto, tiek įkvepiamuosius). Jei jų randama –diagnozuojama alergija konkrečiai medžiagai ar medžiagoms.

 

 
Eil. Nr. 55 specifiniai IgE prieš 64 Tarptautinis kodas
1. Motiejukas g6
2. Kultūriniai rugiai g12
3. Alksnis t2
4. Beržas t3
5. Lazdynas t4
6. Pelynas (kietis) w6
7. Gyslotis w9
8. Namų dulkių erkės (dermatophagoides pteronyssinus) d1
9. Namų dulkių erkės (dermatophagoides farinae) d2
10. Katės epitelis ir kiti proteinai e1
11. Šuns epitelis e2
12. Arklio epitelis e3
13. Jūrų kiaulytės epitelis e6
14. Triušio epitelis e82
15. Žiurkėno epitelis e84
16. Pelėjūnas (Penicillium notatum) pelėsinis grybas m1
17. Juodgrybis (Cladosporium herbarum) pelėsinis grybas m2
18. Galvenis (Aspergillus fumigatus) pelėsinis grybas m3
19. Sausgrybis (Alternaria alternata) pelėsinis grybas m6
20. Plunksnų mišinys (banguotosios papūgėlės, vištos, kanarėlių, žąsų plunksnos) es4 (e78, e85, e90, e111)
21. Kiaušinio baltymas f1
22. Kiaušinio trynys f75
23. Karvės pienas f2
24. Karvės pienas (apdorotas itin aukšta temperatūra) f169
25. Kazeinas (pieno baltymas) f78
26. Kvietiniai miltai f4
27. Gliutenas f79
28. Ryžiai f9
29. Sojos pupelės f14
30. Sezamo sėklos f10
31. Žemės riešutai f13
32. Lazdyno riešutai f17
33. Pistacijos riešutai f144
34. Saulėgrąžų sėklos u87
35. Moliūgų sėklos f222
36. Kakava f93
37. Apelsinas f33
38. Braškės f44
39. Obuoliai f49
40. Bananai f92
41. Kiviai f84
42. Šilkmedžio uogos f146
43. Figos f328
44. Pomidorai f25
45. Morkos f31
46. Bulvės f35
47. Svogūnai f48
48. Persikai f95
49. Vyšnios f97
50. Alyvuogės f122
51. Šparaginės pupelės f132
52. Žuvies mišinys (menkė, silkė, skumbrė, plekšnė) fs14 (f3, f21, f206, f254)
53. Kiautuotųjų vėžiagyvių mišinys (dygliuotasis omaras, austrės, moliuskas) fs10 (f71, f177, f324)
54. Mėsos mišinys (jautiena, aviena/ėriena) fs43 (f27, f88)
55. Vištiena f83
  CCD žymuo CCD
 
Eil. Nr. 36 specifiniai IgE prieš 49 Tarptautinis kodas
1. Kietis w6
2. Gyslotis w9
3. Dilgėlė w103
4. Rapsas w203
5. Beržas t3
6. Lazdynas t4
7. Platanas t11
8. Motiejukas g6
9. Javų žiedadulkių mišinys (rugiai, avižos, miežiai, kviečiai) gs21 (g12, g14, g18, g101)
10. Katė e1
11. Šuo e2
12. Arklys e3
13. Karvė e4
14. Triušis e82
15. Plunksnų mišinys (vištos plunksnos, žąsies plunksnos, anties plunksnos) es2 (e85, e111, e86)
16. Namių dulkių mišinys (Dermatophagoides pteronyssinus, Dermatophagoides farinae) ds1 (d1, d2)
17. Pelėsinių grybelių mišinys (Penicillium notatum, Cladosporium herbarum, Aspergillus fumigatus,Alternaria alternate) ms1 (m1, m2, m3, m6)
18. Candida albicans pelėsinis grybelis m5
19. Kakava f73
20. Kiaušinio baltymas, kiaušinio trynys f245
21. Pienas f2
22. Cheddar sūris f81
23. Žemės riešutai f13
24. Sojos pupelės f14
25. Lazdyno riešutai f17
26. Graikiški riešutai f16
27. Kvietiniai miltai f4
28. Žirneliai f12
29. Baltosios pupelės f15
30. Braškės f44
31. Citrusinių vaisių mišinys (greipfrutas, citrina, apelsinas, mandarinas) fs32 (f209, f208, f33. f302)
32. Kiauliena f26
33. Jautiena f27
34. Vištiena f83
35. Obuoliai f49
36. Menkė f3

 

Eil. Nr. 35 specifiniai IgE prieš 42 Tarptautinis kodas
1. Katės epitelis ir kiti proteinai e1
2. Šuns epitelis e2
3. Arklio epitelis e3
4. Balandžių išmatos e7
5. Balandžių plunksnos e11
6. Triušio epitelis e82
7. Žiurkėno epitelis e84
8. Narveliuose auginamų paukščių mišinys (banguotosios papūgėlės, kanarėlės, papūgos, ilgauodegės žieduotosios papūgos, kikilio plunksnos) es172 (e78,e90, e91, e110, e113)
9. Bičių nuodai i1
10. Vapsvų nuodai i3
11. Tarakonai i6
12. Pelėjūnas (Penicillium notatum) pelėsinis grybas m1
13. Juodgrybis (Cladosporium herbarum) pelėsinis grybas m2
14. Galvenis (Aspergillus fumigatus) pelėsinis grybas m3
15. Sausgrybis (Alternaria alternata) pelėsinis grybas m6
16. Eukaliptas t18
17. Lateksas u85
18. Saulėgrąžos w29
19. Rožės w28
20. Namų dulkių erkės (Dermatophagoides pteronyssinus) d1
21. Namų dulkių erkės (Dermatophagoides farinae) d2
22. Kiaušinio trynys f75
23. Gliutenas f79
24. Kiaušinio baltymas f1
25. Karvės pienas f2
26. Krabai f23
27. Skumbrė f206
28. Žemės riešutai f13
29. Sojos pupelės f14
30. Kvinoja (bolivinė balanda) f104
31. Šokoladas f105
32. Kiauliena f26
33. Citrusinių vaisių mišinys (greipfrutas, citrina apelsinas, mandarinas) fs32 (f30,f32, f33, f34)
34. Braškės f44
35. Obuoliai f49
  CCD žymuo CCD

 

 
Eil. Nr. 27 specifiniai IgE prieš 28 Tarptautinis kodas
1. Žolių mišinys (motiejukas, kultūriniai rugiai) gx (g6, g12)
2. Beržas t3
3. Pelynas (kietis) w6
4. Namų dulkių erkės (Dermatophagoides pteronyssinus) d1
5. Namų dulkių erkės (Dermatophagoides farinae) d2
6. Katės epitelis ir kiti proteinai e1
7. Šuns epitelis e2
8. Arklio proteinas e3
9. Juodgrybis (Cladosporium herbarum) pelėsinis grybas m2
10. Galvenis (Aspergillus fumigatus) pelėsinis grybas m3
11. Sausgrybis (Alternaria alternate) pelėsinis grybas m6
12. Kiaušinio baltymas f1
13. Karvės pienas f2
14. Atlantinė menkė f3
15. Kviečiai f4
16. Ryžiai f9
17. Žemės riešutai f13
18. Sojos pupelės f14
19. Lazdyno riešutai f17
20. Morka f31
21. Bulvės f35
22. Obuoliai f49
23. Kiaušinio trynys f75
24. α-laktalbuminas f76
25. β-laktoglobulinas f77
26. Kazeinas (pieno baltymas) f78
27. Galvijų serumo albuminas e204

 

Eil. Nr. 55 specifiniai IgE prieš 61 Tarptautinis kodas
1. Motiejukas g6
2. Kultūriniai rugiai g12
3. Alksnis t2
4. Beržas t3
5. Lazdynas t4
6. Pelynas (kietis) w6
7. Kiaulpienė w8
8. Gyslotis w9
9. Namų dulkių erkės (Dermatophagoides pteronyssinus) d1
10. Namų dulkių erkės (Dermatophagoides farinae) d2
11. Katės epitelis ir kiti proteinai e1
12. Šuns epitelis e2
13. Arklio epitelis e3
14. Jūrų kiaulytės epitelis e6
15. Triušio epitelis e82
16. Žiurkėno epitelis e84
17. Pelėjūnas (Penicillium notatum) pelėsinis grybas m1
18. Juodgrybis (Cladosporium herbarum) pelėsinis grybas m2
19. Galvenis (Aspergillus fumigatus) pelėsinis grybas m3
20. Sausgrybis (Alternaria alternata) pelėsinis grybas m6
21. Kiaušinio baltymas f1
22. Kiaušinio trynys f75
23. Karvės pienas f2
24. Karvės pienas (apdorotas itin aukšta temperatūra) f169
25. Kazeinas (pieno baltymas) f78
26. Kvietiniai miltai f4
27. Gliutenas f79
28. Ryžiai f9
29. Sojos pupelės f14
30. Sezamo sėklos f10
31. Žemės riešutai f13
32. Lazdyno riešutai f17
33. Pistacijos riešutai f144
34. Saulėgrąžų sėklos u87
35. Moliūgų sėklos f222
36. Kakava f93
37. Apelsinas f33
38. Braškės f44
39. Obuoliai f49
40. Bananai f92
41. Kiviai f84
42. Šilkmedžio uogos f146
43. Figos f328
44. Pomidorai f25
45. Morkos f31
46. Bulvės f35
47. Svogūnai f48
48. Persikai f95
49. Vyšnios f97
50. Alyvuogės f122
51. Šparaginės pupelės f132
52. Žuvies mišinys (menkė, silkė, skumbrė, plekšnė) fs14 (f3, f21, f206, f254)
53. Kiautuotųjų vėžiagyvių mišinys (dygliuotasis omaras, austrės, moliuskas) fs10 (f71, f177, f324)
54. Mėsos mišinys (jautiena, aviena/ėriena) fs43 (f27, f88)
55. Vištiena f83
  CCD žymuo CCD