Skaičiuoklė perkantiems išsimokėtinai
EUROIMMUN Mišrių alergenų tyrimų metu ieškoma nenormalios organizmo reakcijos į dažniausiai pasitaikančius alergenus (tiek maisto, tiek įkvepiamuosius). Jei jų randama – diagnozuojama alergija konkrečiai medžiagai ar medžiagoms.
Eil. Nr. | 54 specifiniai IgE prieš 63 | Tarptautinis kodas |
---|---|---|
1. | Motiejukas | g6 |
2. | Kultūriniai rugiai | g12 |
3. | Alksnis | t2 |
4. | Beržas | t3 |
5. | Lazdynas | t4 |
6. | Pelynas (kietis) | w6 |
7. | Gyslotis | w9 |
8. | Namų dulkių erkės (dermatophagoides pteronyssinus) | d1 |
9. | Namų dulkių erkės (dermatophagoides farinae) | d2 |
10. | Katės epitelis ir kiti proteinai | e1 |
11. | Šuns epitelis | e2 |
12. | Arklio epitelis | e3 |
13. | Jūrų kiaulytės epitelis | e6 |
14. | Triušio epitelis | e82 |
15. | Žiurkėno epitelis | e84 |
16. | Pelėjūnas (Penicillium notatum) pelėsinis grybas | m1 |
17. | Juodgrybis (Cladosporium herbarum) pelėsinis grybas | m2 |
18. | Galvenis (Aspergillus fumigatus) pelėsinis grybas | m3 |
19. | Sausgrybis (Alternaria alternata) pelėsinis grybas | m6 |
20. | Plunksnų mišinys (banguotosios papūgėlės, vištos, kanarėlių, žąsų plunksnos) | es4 (e78, e85, e90, e111) |
21. | Kiaušinio baltymas | f1 |
22. | Kiaušinio trynys | f75 |
23. | Karvės pienas | f2 |
24. | Karvės pienas (apdorotas itin aukšta temperatūra) | f169 |
25. | Kazeinas (pieno baltymas) | f78 |
26. | Kvietiniai miltai | f4 |
27. | Gliutenas | f79 |
28. | Ryžiai | f9 |
29. | Sojos pupelės | f14 |
30. | Sezamo sėklos | f10 |
31. | Žemės riešutai | f13 |
32. | Lazdyno riešutai | f17 |
33. | Pistacijos riešutai | f144 |
34. | Saulėgrąžų sėklos | u87 |
35. | Moliūgų sėklos | f222 |
36. | Apelsinas | f33 |
37. | Braškės | f44 |
38. | Obuoliai | f49 |
39. | Bananai | f92 |
40. | Kiviai | f84 |
41. | Šilkmedžio uogos | f146 |
42. | Figos | f328 |
43. | Pomidorai | f25 |
44. | Morkos | f31 |
45. | Bulvės | f35 |
46. | Svogūnai | f48 |
47. | Persikai | f95 |
48. | Vyšnios | f97 |
49. | Alyvuogės | f122 |
50. | Šparaginės pupelės | f132 |
51. | Žuvies mišinys (menkė, silkė, skumbrė, plekšnė) | fs14 (f3, f21, f206, f254) |
52. | Kiautuotųjų vėžiagyvių mišinys (dygliuotasis omaras, austrės, moliuskas) | fs10 (f71, f177, f324) |
53. | Mėsos mišinys (jautiena, aviena/ėriena) | fs43 (f27, f88) |
54. | Vištiena | f83 |
55. | CCD žymuo | CCD |
Eil. Nr. | 35 specifiniai IgE prieš 48 | Tarptautinis kodas |
---|---|---|
1. | Kietis | w6 |
2. | Gyslotis | w9 |
3. | Dilgėlė | w103 |
4. | Rapsas | w203 |
5. | Beržas | t3 |
6. | Lazdynas | t4 |
7. | Platanas | t11 |
8. | Motiejukas | g6 |
9. | Javų žiedadulkių mišinys (rugiai, avižos, miežiai, kviečiai) | gs21 (g12, g14, g18, g101) |
10. | Katė | e1 |
11. | Šuo | e2 |
12. | Arklys | e3 |
13. | Karvė | e4 |
14. | Triušis | e82 |
15. | Plunksnų mišinys (vištos plunksnos, žąsies plunksnos, anties plunksnos) | es2 (e85, e111, e86) |
16. | Namių dulkių mišinys (Dermatophagoides pteronyssinus, Dermatophagoides farinae) | ds1 (d1, d2) |
17. | Pelėsinių grybelių mišinys (Penicillium notatum, Cladosporium herbarum, Aspergillus fumigatus, Alternaria alternate) | ms1 (m1, m2, m3, m6) |
18. | Candida albicans pelėsinis grybelis | m5 |
19. | Kiaušinio baltymas, kiaušinio trynys | f245 |
20. | Pienas | f2 |
21. | Cheddar sūris | f81 |
22. | Žemės riešutai | f13 |
23. | Sojos pupelės | f14 |
24. | Lazdyno riešutai | f17 |
25. | Graikiški riešutai | f16 |
26. | Kvietiniai miltai | f4 |
27. | Žirneliai | f12 |
28. | Baltosios pupelės | f15 |
29. | Braškės | f44 |
30. | Citrusinių vaisių mišinys (greipfrutas, citrina, apelsinas, mandarinas) | fs32 (f209, f208, f33. f302) |
31. | Kiauliena | f26 |
32. | Jautiena | f27 |
33. | Vištiena | f83 |
34. | Obuoliai | f49 |
35. | Menkė | f3 |
36. | CCD žymuo | CCD |
Eil. Nr. | 54 specifiniai IgE prieš 60 | Tarptautinis kodas |
---|---|---|
1. | Motiejukas | g6 |
2. | Kultūriniai rugiai | g12 |
3. | Alksnis | t2 |
4. | Beržas | t3 |
5. | Lazdynas | t4 |
6. | Pelynas (kietis) | w6 |
7. | Kiaulpienė | w8 |
8. | Gyslotis | w9 |
9. | Namų dulkių erkės (Dermatophagoides pteronyssinus) | d1 |
10. | Namų dulkių erkės (Dermatophagoides farinae) | d2 |
11. | Katės epitelis ir kiti proteinai | e1 |
12. | Šuns epitelis | e2 |
13. | Arklio epitelis | e3 |
14. | Jūrų kiaulytės epitelis | e6 |
15. | Triušio epitelis | e82 |
16. | Žiurkėno epitelis | e84 |
17. | Pelėjūnas (Penicillium notatum) pelėsinis grybas | m1 |
18. | Juodgrybis (Cladosporium herbarum) pelėsinis grybas | m2 |
19. | Galvenis (Aspergillus fumigatus) pelėsinis grybas | m3 |
20. | Sausgrybis (Alternaria alternata) pelėsinis grybas | m6 |
21. | Kiaušinio baltymas | f1 |
22. | Kiaušinio trynys | f75 |
23. | Karvės pienas | f2 |
24. | Karvės pienas (apdorotas itin aukšta temperatūra) | f169 |
25. | Kazeinas (pieno baltymas) | f78 |
26. | Kvietiniai miltai | f4 |
27. | Gliutenas | f79 |
28. | Ryžiai | f9 |
29. | Sojos pupelės | f14 |
30. | Sezamo sėklos | f10 |
31. | Žemės riešutai | f13 |
32. | Lazdyno riešutai | f17 |
33. | Pistacijos riešutai | f144 |
34. | Saulėgrąžų sėklos | u87 |
35. | Moliūgų sėklos | f222 |
36. | Apelsinas | f33 |
37. | Braškės | f44 |
38. | Obuoliai | f49 |
39. | Bananai | f92 |
40. | Kiviai | f84 |
41. | Šilkmedžio uogos | f146 |
42. | Figos | f328 |
43. | Pomidorai | f25 |
44. | Morkos | f31 |
45. | Bulvės | f35 |
46. | Svogūnai | f48 |
47. | Persikai | f95 |
48. | Vyšnios | f97 |
49. | Alyvuogės | f122 |
50. | Šparaginės pupelės | f132 |
51. | Žuvies mišinys (menkė, silkė, skumbrė, plekšnė) | fs14 (f3, f21, f206, f254) |
52. | Kiautuotųjų vėžiagyvių mišinys (dygliuotasis omaras, austrės, moliuskas) | fs10 (f71, f177, f324) |
53. | Mėsos mišinys (jautiena, aviena/ėriena) | fs43 (f27, f88) |
54. | Vištiena | f83 |
55. | CCD žymuo | CCD |