FOX Maisto netoleravimo 283 IgG - "Antėja laboratorija"
Plačiausias kraujo tyrimų tinklas Lietuvoje
Online registracija + tyrimų rezultatai
0
0
FOX Maisto netoleravimo 283 IgG

FOX Maisto netoleravimo 283 IgG

255.00€
FOX Maisto netoleravimo 283 IgG

Skaičiuoklė perkantiems išsimokėtinai

Food Xplorer (FOX) – tai maisto netoleravimo tyrimas, parodantis, kaip organizmas reaguoja į kasdienėje mityboje naudojamus produktus.

Tai šiuo metu plačiausią produktų spektrą apimantis maisto netoleravimo tyrimas. Jo metu nustatomi IgG klasės antikūnai net prieš 283 maisto produktus bei 4 specifinius molekulinius komponentus. Rinkinyje yra ne tik įprastiniai, bet ir nauji, vis dažniau virtuvėje naudojami produktai, tokie kaip migdolų pienas, chia sėklos, kietagrūdžiai kviečiai, kasdien naudojami prieskoniai, kava, pamėgtos arbatos rūšys. Šio tyrimo dėka galima pakoreguoti mitybą, kad ji būtų pilnavertė nedarytų žalos organizmui.

Maisto netoleravimas
“Maisto netoleravimas” yra labai plati sąvoka, apibūdinanti nepageidaujamas organizmo reakcijas vartojant tam tikrus maisto produktus. Jos pasireiškia įvairiais bendro pobūdžio blogos savijautos simptomais: virškinimo sutrikimais, nuovargiu, miego sutrikimu, galvos skausmais, odos pokyčiais ir pan. Maisto netoleravimo nereikėtų painioti su alergija maistui, nes šių ligų atisradimo mechanizmas bei pasireiškimas skiriasi.

Tyrimo rezultatai
Teigiamas maisto netoleravimo tyrimo rezultatas nurodo, kokių produktų organizmas netoleruoja, o neigiamas rezultatas atskleidžia, kokius produktus galime vartoti.
FOX maisto netoleravimo tyrimas - puikiausias įrankis leidžiantis įsivertinti kurių maisto produktų verta laikinai atsisakyti, kokių produktų vartojimą tikslinga tik šiek tiek apriboti, o kuriuos maisto produktus toleruojate puikiai. Tai gi, maistą rinkitės išmaniai!

IŠTIRIAMAS ĮSIJAUTRINIMAS 283 MAISTO PRODUKTAMS

PIENAS IR KIAUŠINIAI
Buivolės pienas, Pasukos, Kupranugarės pienas, Camembert sūris, Grūdėta varškė, Karvės pienas, Kiaušinio baltymas, Kiaušinio trynys, Ementalio sūris, Ožkos pieno sūris, Ožkos pienas, Gouda sūris, Mozzarella sūris, Parmezano sūris, Putpelės kiaušinis, Avies pieno sūris, Avies pienas
MĖSA
Jautiena, Šerniena, Vištiena, Antiena, Ožkiena, Arkliena, Ėriena, Strutiena, Kiauliena, Triušiena, Tauriojo elnio mėsa, Kalakutiena, Veršiena, Elniena
ŽUVIS IR JŪROS GĖRYBĖS
Jūrinės ausinukės (moliuskai), Atlanto menkė, Atlanto silkė, Jūrinis ešerys, Karpis, Ikrai, Širdutės (moliuskai), Midijos, Krabas, Ungurys, Ančiuviai, Sardinės, Plekšnė, Karosas, Dorada, Juodadėmė menkė, Jūros lydeka, Omaras, Skumbrė, Jūrų velnias, Plačiažnyplis vėžys, Lydeka, Paprastosios šiaurinės krevetės, Aštuonkojis, Austrės, Lenktasis peilenis (moliuskas), Lašiša, Šukutės, Sepija, Krevečių mišinys, Jūrų liežuvis, Kalmarai, Kardžuvė, Dygioji raja, Upėtakis, Tunas, Otas, Veneridos (moliuskai)
DARŽOVĖS
Artišokai, Gražgarstės (rukola), Avokadai, Bambuko ūgliai, Brokoliai, Briuselio kopūstai, Gūžiniai kopūstai, Kaparėliai, Morkos, Kalafiorai, Saliero gumbai, Saliero stiebai, Lapiniai burokai, Cikorija, Pekino kopūstai, Laiškiniai česnakai, Agurkai, Baklažanai, Salotinės trūkažolės, Pankoliai, Česnakai, Lapiniai kopūstai, Krienai, Kivvano (raguotieji moliūgai), Kaliaropės, Salotinės sultenės, Porai, Didžioji dilgėlė, Alyvuogės, Svogūnai, Pastarnokai, Kininiai bastučiai, Bulvės, Muskusiniai (sviestiniai) moliūgai, Hokkaido moliūgai, Radicchio salotos, Ridikėliai, Burokai, Raudonieji kopūstai, Romanesco žiediniai kopūstai, Savojiniai kopūstai, Šalotiniai svogūnai, Špinatai, Saldžiosios bulvės (batatai), Pomidorai, Ropės, Paprastieji rėžiukai, Šparagai, Baltieji gūžiniai kopūstai, Meškinis česnakas , Cukinijos
PRIESKONIAI
Anyžius, Bazilikas, Lauro lapai, Kmynai, Kardamonas, Kajeno paprika, Čili pipirai, Cinamonas, Gvazdikėliai, Kalendra, Kuminas, Karis, Krapai, Vaistinė ožragė, Imbieras, Kadagio uogos, Citrinžolė, Mairūnas, Mėta, Garstyčios, Muskato riešutas, Raudonėlis, Paprika, Petražolės, Pipirai (juodieji/baltieji/žalieji/raudonieji/geltonieji), Rozmarinas, Šalavijas, Peletrūnas, Čiobrelis, Ciberžolė, Vanilė
JAVAI IR SĖKLOS
Burnotis, Miežiai, Grikiai, Kukurūzai, Durum kviečiai (Kietagrūdžiai), Einkorn kviečiai (Vienagrūdžiai laukiniai), Emmer kviečiai (dvigrūdžiai), Kanapių sėklos, Linų sėmenys, Lubinų sėklos, Salyklas (miežių), Soros, Avižos, Kedrinės pinijos, Kviečiai paprastieji (lenkiški), Aguonos, Moliūgo sėklos, Bolivinės balandos sėklos (Kvinoja), Rapsas, Ryžiai, Rugiai, Sezamo sėklos, Spelta, Saulėgrąžos, Kviečiai, Glitimas, Kviečių sėlenos, Kviečių želmenys
RIEŠUTAI
Migdolai, Braziliški riešutai (bertoletijos), Anakardžio riešutai, Kokosas, Kokoso pienas, Lazdyno riešutai, Kolamedžio riešutai, Makadamijų riešutai, Pekano (karijų) riešutai, Pistacijos, Kaštainiai, Valgomoji viksvuolė, Graikiniai riešutai
ANKŠTINĖS DARŽOVĖS
Avinžirniai, Šparaginės pupelės , Lęšiai, Spindulinė pupuolė (Mung pupelės), Žemės riešutai, Žirniai, Soja, Cukriniai žirniai, Tamarindas, Baltosios pupelės
VAISIAI
Obuoliai, Abrikosai, Bananai, Gervuogės, Mėlynės, Vyšnios,Spanguolės, Datulės, Šeivamedžio uogos, Figos, Agrastai, Vynuogės, Greipfrutai, Kiviai, Citrinos, Laimas (žalioji citrina), Ličiai, Mangai, Melionai, Šilkmedžio uogos, Nektarinai, Apelsinai, Papaja, Pasiflora, Persikai, Kriaušės, Dumplainiai, Ananasas, Slyvos, Granatai, Razinos, Avietės, Raudonieji serbentai, Braškės, Mandarinai, Arbūzai
VALGOMIEJI GRYBAI
Baravykai, Voveraitės, Enoki (Juodkotės ugniabudės), Ėringi (karališkosios ugniabudės), Gluosninės kreivabudės, Pievagrybiai
NAUJI MAISTO PRODUKTAI
Migdolų pienas, Alavijas (alijošius), Aronija, Baobabas, Chia sėklos, Chlorella (žalieji dumbliai), Kiaulpienių šaknys, Ginkmedis, Kininis ženšenis, Varnalėšų šaknys, Guarana,Naminis svirplys, Peruvinė pipirnė, Didysis milčius, Skėrys keleivis, Nori (Jūržolė), Dygminų aliejus, Spirulina, Kasava.Wakame (jūriniai dumbliai), Jakono šaknis
KAVA IR ARBATA
Ramunėlės, Kakava, Kava, Kinrožės, Jazminai, Aliejinė moringa, Pipirmėtės, Juodoji arbata, Žalioji arbata
KITI
Agar Agaras, Aspergillus niger, Ataus mielės, Kepimo mielės, Cukranendrių cukrus, Šeivamedžio žiedai, Medus, Apyniai, MTransgliutaminazė mėsos klijai.