Jautrumo maistui tyrimas. Išplėstinis (108 produktų) - "Antėja laboratorija"
Jautrumo maistui tyrimas. Išplėstinis (108 produktų)

Jautrumo maistui tyrimas. Išplėstinis (108 produktų)

184.00€
Jautrumo maistui tyrimas. Išplėstinis (108 produktų)

Skaičiuoklė perkantiems išsimokėtinai

Žmogaus sveikatai ir savijautai ypač svarbi tinkama mityba. Visgi svarbu žinoti, jog tam tikri maisto produktai organizmą veikia labai individualiai. Net tariamai sveikas maisto produktas vienu metu gali sukelti įvairiausių simptomų. Jei juos lemia netinkamai nukreipta imuninė reakcija ir padidėjęs IgG antikūnų susidarymas, kalbama apie padidėjusį jautrumą maistui. 

Jautrumo maistui tyrimas turėtų padėti suprasti mitybos poveikį organizmui. Sužinosite, kokie maisto produktai jums gali kelti negalavimus ir išmoksite, kaip, remiantis testo rezultatais, galite palengvinti jaučiamus simptomus.

Atlikus tyrimą sudaromas personalisuotas tyrimų protokolas su mitybos planu.

Padidėjusio jautrumo maistui simptomai:

  1. Virškinimo trakto sutrikimai
  2. Antsvoris
  3. Odos problemos
  4. Nuovargis
  5. Galvos skausmas / migrena
  6. Sąnarių problemos

SVARBU:
Šio tipo testai nenurodo esamų I tipo alergijų maistui, kadangi jas sukelia IgE antikūnai, esamo maisto netoleravimo (pvz., laktozės ar fruktozės netoleravimas), nes nedalyvauja imuninė sistema, celiakijos susirgimo, kadangi tai yra glitimo netoleravimo sukelta autoimuninė liga.

* Maistas tikrinamas kaip maisto mišinio dalis

Maisto ekstraktai  Išplėstinis I (108 produktų)
Kiaušinio trynys (vištos)
Kiaušinio baltymas (vištos)
Karvės pienas
Avies pienas +*
Ožkos pienas +*
Krevetės +*
Menkė
Upėtakis
Lašiša
Veneridai
Ančiuviai
Kardžuvė
Jūros liežuvis
Tunas
Ananasas
Obuolys
Bananas
Abrikosas
Kriaušė
Mėlynuosios vynuogės +*
Braškės
Datulės
Baltoji vynuogė +*
Greipfrutas
Kiviai
Vyšnia
Apelsinai
Nektarinai
Slyvos
Persikai
Razinos +*
Arbūzas
Citrina
Speltos miltai
Miežių miltai
Glitimas
Avižų sėlenos
Kietųjų kviečių miltai
Ruginiai miltai
Kvietiniai miltai
Amarantas
Grikių miltai
Soros
Kukurūzai
Ryžiai
Kvinoja
Bazilikas
Čili
Česnakai
Krienai
Mėtų +*
Muskato riešutas
Raudonėlis
Petražolės
Rozmarinas
Česnakai
Garstyčių sėkla
Juodasis pipiras +*
Čiobreliai
Vanilė
Baltieji pipirai +*
Cinamonas
Šparaginės pupelės +*
Pupelės +*
Žirniai
Avinžirniai
Lęšiai
Sojų pupelės
Baltosios pupelės +*
Vištiena
Aviena
Jautiena
Kiauliena
Kalakutiena
Kepimo mielės +*
Alaus mielės +*
Medus
Kava
Kakavos pupelės
Juodoji arbata
Anakardžių riešutai
Žemės riešutai
Lazdyno riešutai
Linų sėmenys
Kokosas
Migdolai
Aguonos
Pistacijos
Sezamai
Saulėgrąžų sėklos
Graikiniai riešutai
Austrių grybas +*
Artišokas
Brokoliai
Baklažanas
Pievagrybiai +*
Iceberg salotos +*
Kukurūzų salotos
Paprastasis baravykas +*
Morkos
Bulvės
Lapinis burokėlis  
Kaliaropė
Gūžinė salota +*
Paprika
Alyvuogės
Porai +*
Voveraitės +*
Rudakepuris aksombaravykis +*
Askaloniniai česnakai +*
Burokas
Raudonasis kūpūstas
Agurkas
Salierai
Shiitake grybai +*
Šparagai
Saldžioji bulvė
Pomidoras
Svogūnas +*
Špinatai
Cukinija